Over ons

Sunlimited is een jonge onderneming, met ruim 10 jaar ervaring in deze branche. Door het ontbreken van een showroom en daarbij behorend verkooppersoneel kunnen wij onze klanten een scherpe prijs bieden, dit kunnen wij realiseren doordat wij, geheel vrijblijvend, bij onze klanten langsgaan en hier onze producten tonen. Gelijktijdig kunnen wij de situatie ter plaatse bekijken en een offerte uitbrengen, hierdoor is een ongewenste afwijking van een offerte door onvoorziene omstandigheden in een later stadium uitgesloten. Door deze combinatie kunnen wij maatwerk van topkwaliteit leveren tegen scherpe en vooral redelijke prijzen. Maar altijd met de kwaliteit die u verwacht en waar service nog héél gewoon is!
                              

Eenvoudiger kan niet
Als consument zult u zien dat het aanschaffen van kwalitatief hoogwaardige zonweringen, rolluiken, garagedeuren en parasols nog nooit zo eenvoudig en voordelig is geweest. In 3 stappen kunt u het artikel van uw keuze bestellen. Het enige dat u hoeft te doen is contact met ons opnemen, dit kan via de e-mail, telefoon of fax! Wij maken dan een afspraak en komen geheel vrijblijvend bij u langs om een scherpe offerte te maken. Wanneer u heeft besloten om één of meerdere kwaliteits producten bij ons te bestellen hoeft u slechts de getekende offerte naar ons terug te sturen, wij zullen er dan voor zorgen dat uw product zo snel als mogelijk bij u thuis wordt geïnstalleerd. U ziet het eenvoudiger kan niet!

 


Bestellen zonder risico
Bij Sunlimited vragen wij u in sommige gevallen ( bij bestellingen vanaf €5000) slechts een kleine aanbetaling te doen. Bovendien krijgt u bij ons op alle producten maar liefst de volledige fabrieks garantie ( per product en fabrikant verschillend. Ondeskundig gebruik en normale gebruiksslijtage zijn uitgezonderd van de garantie) en desgewenst kunnen wij ook de producten bij u afleveren zodat u het zelf kunt installeren.

 

Duidelijk en transparant

Sunlimited maakt gebruik van duidelijke voorwaarden, die u bij de offerte ontvangt. Zonder de bekende kleine lettertjes.

 

Service, onderhoud en reparatie

Sunlimited is niet alleen het juiste adres voor levering van uitsluitend nieuwe producten. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor deskundige reparaties en onderhoud van uw bestaande producten. Ook op dit gebied gaat onze service ver, 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!