Een Sunlimited-garagedeur met een persoonlijke signatuur!

Uw huis is prachtig maar mist wellicht de finishing touch van een fraaie en praktische garagedeur. U zoekt een betrouwbaar en duurzaam product, dat eenvoudig én veilig kan worden bediend. Maar ook vooral een garagedeur die speciaal voor u gemaakt is op basis van uw persoonlijke wensen en volledig in harmonie is met uw woning.

Sunlimited-garagedeuren bied u een uitgebreid assortiment van kwalitatieve materialen, in uiteenlopende stijlen, structuren en designs. U kunt naar hartenlust combineren. Ook de kleur van uw garagedeur is volledig aan te passen aan uw smaak en de uitstraling van uw woning. Dankzij de constructie van de deur (horizontale panelen) kunt u de ruimte in uw garage optimaal benutten.

10 year Royal Guarantee
Onze garagedeuren worden uitsluitend gefabriceerd van hoogwaardige en duurzame materialen. Ze zijn gekeurd en gecertificeerd door de Stichting Kwaliteit Gevelelementen (SKG). Vanzelfsprekend voldoen onze deuren ook aan de Europese EN 13241-1 norm, die verlpicht is voor CE-markering.
Wij staan garant voor de beste kwaliteit!
Daarom geven wij 10 jaar volledige fabrieksgarantie op uw gehele deur. Inclusief de slijtage gevoelige onderdelen, zoals; torsieveren, hefkabels, scharnieren en looprollen. De heldere voorwaarden van deze unieke garantie zijn uiteraard bij ons beschikbaar.

Sunlimited-garagedeuren staat niet alleen voor kwaliteit en duurzaamheid, maar ook voor betaalbaarheid.
Vraag geheel vrijblijvend een voor u op maat gemaakte offerte aan en ontdek dat kwaliteit en design absoluut niet duur hoeft te zijn!